(Jong)volwassenen

Met plezier werken en leren

Ben je (jong)volwassen en op zoek naar een geschikte dagbesteding waar naast zorg, vooral met plezier werken en leren voorop staan? Zorgboerderij Beumershoek is de perfecte plek! Op dinsdag en donderdag bieden wij dagbesteding aan (jong)volwassenen in de leeftijd 18 t/m 50 jaar met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking.

Even geen beperkingen, maar genieten van vrijheid, rust en ruimte. En in de tussentijd jouw kwaliteit leren ontdekken en een vak leren. Dankzij de vele ruimte, schuren en faciliteiten die we hier hebben, kunnen we je stap voor stap begeleiden naar een mooie werkplek in de toekomst. Dus heb je groene vingers? Ga heerlijk tuinieren in onze Beumerstuin! Ga je liever aan de slag met techniek of met hout? Geen probleem. We hebben een heus techniek- en een houtwerkplaats met de nodige gereedschappen. Sterrenkok worden? Met de producten uit eigen tuin maken we elke dag een heerlijke warme maaltijd. Ligt je hart meer bij dieren? Dan is Beumershoek helemaal jouw droomlocatie! We hebben meer dieren dan een gemiddelde kinderboerderij.

Samen met een pedagogisch medewerker bepalen we jouw passie en je leerdoelen. We leren je normen en waarden die je in de toekomst heel goed kan gebruiken, maar daarnaast ontwikkel je spelenderwijs ook vaardigheden en ontdek je waar jouw passies liggen.

Hoe ziet de dag eruit?

09.00 uur

Starten en dagplanning doornemen

10.00 uur

Wat lekkers drinken

12.30 uur

Samen warm eten, zelf gekookt en uit eigen tuin

15.00 uur

Wat lekkers drinken

17.00 uur

Dag evaluatie en naar huis

Kennismaken of rondleiding aanvragen?

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar Zorgboerderij Beumershoek? Bel of mail ons gerust voor meer informatie! We geven je ook heel graag een rondleiding om je alle mogelijkheden te laten zien.

Zorgboerderij Beumershoek
Overmeenweg 25
8111 PD Heeten

Paul Schoorlemmer
06 539 080 68