Onze werkwijze

Is je zoon of dochter, vader of moeder op zoek is naar een fijne dagbestedingslocatie? Zorgboerderij Beumershoek is de place to be! Aan de hand van deze 6 stappen leggen wij precies uit hoe een dagbestedingstraject bij ons werkt.

Contact met gemeente of zorgkantoor

Wil je een dagbestedingstraject starten? Je hebt altijd toestemming nodig van de gemeente of van het zorgkantoor (WLZ). Zonder zorgindicatie kunnen we het traject niet starten. In sommige gevallen neemt Jeugdbescherming het traject van de ouders over.

Kennismaken en rondleiding

We vinden het gezellig om kennis te maken met jou en je familie. Kom dus vooral eens op het gemak sfeer proeven, dieren aaien en rondkijken op onze zorgboerderij. We vertellen jullie graag alle ins en outs over de dagindeling, de vele activiteiten en onze zorgvisie.

Proefdag

Is de kennismaking je goed bevallen? Dan plannen we een proefdag in! Op deze dag draai je in jouw toekomstige groep een hele dag mee op onze gezellige zorgboerderij. Eén ding kunnen we alvast beloven: leuk wordt het sowieso!

Zorgleefplan met leerdoelen

Zodra je definitief start op onze zorgboerdij gaan we samen met je ouders of verzorgers, de gemeente en onze teamleiding een zorgleefplan opstellen met bijpassende leerdoelen.

Evaluatie zorgleefplan

Elk half jaar evalueren we met jou, je familie en de betrokken partners het zorgleefplan en de leerdoelen. Loopt alles volgens plan of moeten we het zorgplan aanpassen? Zo blijf je betrokken en gemotiveerd, maar dagen we je ook uit om nieuwe dingen te leren of proberen.

Einde dagbesteding

Als je je leerdoelen hebt bereikt en niet meer kunt groeien bij de Beumershoek, dan is het tijd om afscheid te nemen. Je bent namelijk klaar voor een nieuwe stap in je leven. Aan het werk bij een mooi bedrijf in de regio, bijvoorbeeld. We zwaaien je met heel veel trots uit.

De kracht van Beumershoek

  • 1
    Kracht van werken en leren
  • 2
    Vrijheid, rust en ruimte
  • 3
    Héél veel activiteiten
  • 4
    Aaibare dieren

Kennismaken of binnen kijken?

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar Zorgboerderij Beumershoek? Bel of mail ons gerust voor meer informatie! We geven je ook heel graag een rondleiding om je alle mogelijkheden te laten zien.

Zorgboerderij Beumershoek
Overmeenweg 25
8111 PD Heeten

Paul Schoorlemmer
06 539 080 68